Vegan Burgers

Pas d’évaluation
Prép. 20min
Total 55min
10 portions

Ingrédients

  • flax seed
    30 g
  • walnut, shelled, halved
    70 g
  • onions halved
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • vegetable oil plus extra to grease and fry
    30 g
  • button mushroom, fresh
    225 g
  • fresh brown mushrooms
    225 g
  • rice, any type, cooked store bought or homemade (see Tip)
    315 g
  • lentil, canned without broth, store bought or homemade
    170 g
  • panko breadcrumbs
    60 g
  • balsamic vinegar to taste
    30 g
  • soy sauce
    30 g
  • paprika
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • pepper, ground
    ½ tsp
  • hamburger bun
    8 - 10
  • vegan mayonnaise to taste, to serve
  • mustard vegan, to taste, to serve
  • lettuce, any type to serve
    8 - 10 leaves
  • tomatoes sliced, to serve
    2
  • onion sliced, to serve
  • ketchup vegan, to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 809.8 mg
Protides 13.6 g
Calories 1678.4 kJ / 401.2 kcal
Lipides 13.2 g
Fibre 5.3 g
Graisses saturées 1.8 g
Glucides 58.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...