Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream

5.0 4 évaluations
Prép. 35min
Total 6h 10min
12 pieces

Ingrédients

White chocolate cream base
  • white chocolate small pieces or callets
    150 g
  • whipping cream (min. 30% fat)
    250 g
Raspberry filling
  • fresh raspberries
    300 g
    300 g frozen raspberries
  • sugar
    30 g
Crumble
  • butter room temperature, in pieces
    80 g
  • sugar
    70 g
  • plain flour
    80 g
Steamed dough
  • water
    250 g
  • butter cut in pieces
    90 g
  • sugar
    10 g
  • salt
    ½ tsp
  • plain flour
    150 g
  • eggs
    4
White chocolate cream
  • mascarpone cheese heavily chilled, divided into pieces
    250 g
Assembly
  • icing sugar (optionnel) to dust

Niveau

difficile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 219.5 mg
Protides 6.8 g
Calories 1894.5 kJ / 452.8 kcal
Lipides 32.2 g
Fibre 2.2 g
Graisses saturées 19.1 g
Glucides 35.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...