Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream

Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream

5.0 1 évaluation
Prép. 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • apples peeled, diced (2 cm)
    100 g
  • pear peeled, diced (2 cm)
    100 g
  • plum pitted, diced (2 cm)
    70 g
  • grapes halved
    70 g
  • caster sugar
    4 Tbsp
  • sweet sherry
    4 Tbsp
    brandy
  • fresh parsley cut in pieces
    3 sprigs
  • red pepper
    150 g
  • green pepper
    150 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    40 g
  • plum tomatoes quartered
    150 g
    150 g tinned peeled plum tomatoes
  • white long grain rice
    300 g
  • water
    650 g
  • saffron threads (optionnel)
    ½ tsp
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    3 - 4 pinches
  • vegetable stock paste, homemade
    1 ½ heaped tsp
    1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • large raw prawns, peeled
    400 g
  • vanilla ice cream for serving
    4 scoops
  • flaked almonds, toasted for garnishing
    4 Tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 915.6 mg
Protides 22.9 g
Calories 2793.9 kJ / 667.8 kcal
Lipides 18.6 g
Fibre 5.5 g
Graisses saturées 5.4 g
Glucides 99.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...