![Jack-O-Lantern Stuffed Peppers Jack-O-Lantern Stuffed Peppers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d5cabf5b-be1b-411a-a821-9efac4a9094e/Derivates/96d942f3-e2c1-48b3-a2a7-91ca86077cfa.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
4
mixed peppers (approx. 200 g each)
ou 4 orange pepper (approx. 200 g each) - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g onion
- 30 g celery, cut in pieces
- 30 g carrot, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 300 g chicken mince, broken in pieces
- 2 medium eggs
- 40 g breadcrumbs
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
-
50
g Scamorza, cut in sticks (approx. 5 mm x 5 cm)
ou 50 g cheese, medium-hard, (e.g. Edam or Cheddar), cut in sticks (approx. 5 mm x 5 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Protides
- 30.1 g
- Glucides
- 15.9 g
- Lipides
- 26 g
- Graisses saturées
- 9.1 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 870.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Mexican Stuffed Peppers
45min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min.
Christmas Quesadillas
55 min.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Garlic Turkey Stew
45min