Appareils et accessoires
Bloemige Focaccia
Prép. 15min
Total 1h 45min
6 porties
Ingrédients
-
water520 g
-
suiker1 snuifje
-
verse gist20 g
-
rijstmeel200 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
psylliumvezels poeder15 g
-
zout10 g
-
olijfolie plus extra, voor het invetten40 g
-
xanthaangom1 tl
-
olijfolie1 - 2 eetlepel
-
water1 - 2 eetlepel
-
rode ui fijn gesneden50 g
-
gele paprika in plakjes of blokjes gesneden50 g
-
broccoliroosjes klein gesneden50 g
-
kerstomaten50 g
-
olijven, zwart, ontpit40 - 50 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. rozemarijn, basilicum10 g
-
steenzout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1041 mg
Protides
4.1 g
Calories
1557.1 kJ /
372.2 kcal
Lipides
17.8 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
49.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speltbrood
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Pas d’évaluation
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Focaccia met uien
1h 30min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Minipizza’s
1h 20min
Pesto met basilicum
5min