Appareils et accessoires
Golden Beet Gazpacho
Prép. 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
water1135 g
-
beetroot, golden, raw trimmed and cleaned1135 g
-
yellow pepper85 g
-
garlic cloves2
-
shallot15 g
-
15 g white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava15 g
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve115 g
-
salt to taste1 ½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
water to desired consistency370 - 395 g
-
manchego cheese to taste115 g
-
parsley leaf, fresh to garnish
-
crouton to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1436.5 mg
Protides
11.1 g
Calories
1943.3 kJ /
464.5 kcal
Lipides
37.7 g
Fibre
7.3 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
21.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Step into Spring CA
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Spaghetti Carbonara Pie
Pas d’évaluation
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Pas d’évaluation
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Dairy-free Coconut Ice Cream
10h 30min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Acaí Nice Cream
10min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Gluten-Free Banana Bread
Pas d’évaluation