Appareils et accessoires
Menudo
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onions quartered30 g
-
pork shoulder, boneless cubed (1 cm)300 g
-
tomato sauce250 g
-
tomato purée1 tbsp
-
soy sauce35 g
-
brown sugar10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
salt1 pinch
-
water50 g
-
dried bay leaves2
-
hot dog sausages sliced (1 cm)3
-
carrots cubed (1 cm)100 g
-
potatoes cubed (1 cm)100 g
-
green peppers cubed (1 cm)100 g
-
red peppers cubed (1 cm)100 g
-
green peas, frozen50 g
-
pork liver cubed (1 cm)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
793.9 mg
Protides
17.2 g
Calories
1304.9 kJ /
311.9 kcal
Lipides
21.2 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
13.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Filipino Dishes
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pancit bihon
25min
Laing
1h 50min
Traditional Mooncake
2h 15min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Pears on Orange Syrup
Pas d’évaluation
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1h
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Pork Adobo
55min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Bicol Express
45min