Appareils et accessoires
Potato Salad with Green Goddess Dressing
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
water700 g
-
large eggs4
-
potatoes sliced (1 cm), peeled if desired700 g
-
frozen green beansfrozen edamame beans300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh chives cut in pieces20 g
-
fresh dill cut in pieces10 g
-
fresh parsley cut in pieces15 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
mustard10 g
-
sugar1 pinch
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
2893.9 mg
Protides
80.7 g
Calories
7302.7 kJ /
1745.4 kcal
Lipides
92.3 g
Fibre
31.8 g
Graisses saturées
16.5 g
Glucides
157 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Green Goddess Summer Salads
6 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 h 35 min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 h 30 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 h
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Korean Fried Chicken
3 h 10 min
Fruit Ice Cream
5 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 h 10 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Vegetarian nuggets
30 min