Appareils et accessoires
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Prép. 1h
Total 2h 30min
4 portions
Ingrédients
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1280.4 mg
Protides
23.4 g
Calories
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
8.3 g
Glucides
70.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feed the Love
22 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
When in Rome...
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min
Sesame salmon and pea soup
1 Std.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 Std. 25 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Limoncello Tarts
3 Std. 15 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Bloody Mary Soup
25 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Crab Tart
2 Std. 30 Min
Crab & Prawn Linguine
25 Min