Prawn and Asparagus Basil Ravioli

Prawn and Asparagus Basil Ravioli

4.7 18 évaluations
Prép. 1h
Total 2h 30min
4 portions

Ingrédients

Basil Pasta Dough
  • fresh basil leaves
    30 g
  • large eggs
    3
  • 00 flour
    330 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
Ravioli Filling
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • bread
    15 g
  • unsalted butter diced
    25 g
  • onions quartered
    120 g
  • asparagus woody ends discarded
    100 g
  • large raw prawns, peeled deveined
    30 g
  • egg yolk
    1
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Assembly
  • 00 flour for dusting
Cooking
  • water for cooking pasta
  • fine sea salt
    1 tsp

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1280.4 mg
Protides 23.4 g
Calories 2320.4 kJ / 554.6 kcal
Lipides 19.4 g
Fibre 3.6 g
Graisses saturées 8.3 g
Glucides 70.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...