Seafood Laksa

Seafood Laksa

3.9 33 évaluations
Prép. 10min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    4
  • onions quartered
    100 g
  • coconut oil
    30 g
  • fresh coriander leaf plus 1 Tbsp roughly chopped leaves
    5 g
  • fresh baby sweetcorn halved lengthways
    100 g
  • Thai green curry paste (see tips)
    80 g
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • tinned light coconut milk
    800 g
    tinned coconut milk
  • mangetout
    100 g
  • rice vermicelli noodles
    100 g
  • boiling water for soaking noodles
  • fresh mixed seafood
    300 g
  • fresh red chilli thinly sliced, for garnishing
    1
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1720 mg
Protides 18 g
Calories 1816 kJ / 435 kcal
Lipides 25 g
Graisses saturées 20 g
Glucides 34 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...