Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
TM6 TM5

Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles

3.2 ( 6 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
  • 840 g water
  • 1 tsp xanthan gum
  • 2 pinches fine sea salt plus 1 tsp
  • 2 garlic cloves
  • 5 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 100 g red onions quartered
  • 275 g tomatoes halved
  • 150 g boneless lamb leg diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
  • 25 g vegetable oil plus extra for greasing
  • 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
  • 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
  • 180 g potatoes peeled, diced (1 cm)
  • 20 g tamari (see tip)
  • 15 g Chinese black vinegar (see tip)
    ou balsamic vinegar

Infos nut.
par 1 portion
Calories
328.5 kcal / 1374.3 kJ
Protides
13.4 g
Lipides
13.2 g
Glucides
43.3 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
3.3 g
Sodium
938.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives