Appareils et accessoires
Macaroni Bake
Prép. 15min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
raw cashew nuts soaked overnight, drained100 g
-
water1100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt¾ tsp
-
sweet potatoes cut in pieces (3-4 cm)400 g
-
onions quartered then layers separated140 g
-
carrots sliced (1 cm)2
-
macaroni pasta350 g
-
garlic granules¼ tsp
-
ground cayenne pepper to taste2 - 3 pinches
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9.3 g
Calories
1506 kJ /
360 kcal
Lipides
13.2 g
Glucides
51 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant Based Eating
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Quick Thai chicken curry
40min
Tofu stew
30min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Tofu stew
30min
Potato Curry
12h 50min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Oat and Cashew Pasties
2h 30min
Tempeh Bolognaise
30min
Tomato basil chicken stew
35min
Breakfast sausages
1h 5min
Chick Pea Curry
35min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min