Vegetable Stroganoff
TM6 TM5

Vegetable Stroganoff

3.7 (29 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g aubergines, diced (3 cm)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 20 g plain flour
  • 150 g soya cream
  • 150 g onions, quartered
  • 50 g celery, cut in pieces (3 cm)
  • 30 g olive oil
  • 30 g white wine
  • 250 g ripe tomatoes, quartered, pulp and flesh separated
  • 200 g courgettes, diced (3 cm)
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp fresh rosemary
  • 1 tsp vegetable stock paste
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 pinch ground black pepper
  • 150 g fresh mushrooms, quartered
  • 30 g pitted black olives

Infos nut.
par 1 portion
Calories
582 kJ / 139 kcal
Protides
3 g
Glucides
8 g
Lipides
10 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives