Appareils et accessoires
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Prép. 10min
Total 1h
14 slices
Ingrédients
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
6.3 g
Calories
546 kJ /
131 kcal
Lipides
4.8 g
Glucides
15.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bread
7 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Courgette and Carrot Loaf
45min
Seriously Seedy Crackers
30min
Feta, Olive and Herb Muffins
50min
Steamed Apple and Ginger Cake
1h 10min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Walnut Scones
30min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Blueberry and Lemon Spumble
1h 35min
Soda Bread with Feta
30min
Cheese Scones
20min