Appareils et accessoires
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Prép. 10min
Total 1h
14 slices
Ingrédients
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
6.3 g
Calories
546 kJ /
131 kcal
Lipides
4.8 g
Glucides
15.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bread
7 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pecan and Cranberry Rye Bread
3h
Yoghurt Parfait, Quinoa and Apple Crumble
45min
Carrot Cake Cookies
35min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Garibaldi Biscuits
40min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4h 20min
Sweet Potato Brownies
8h 55min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Courgette and Parmesan Muffins
50min
Pea and Courgette Tarts
1h