Appareils et accessoires
Red Velvet Cupcakes
Prép. 20min
Total 1h
12 piece
Ingrédients
Red Velvet Cupcakes
-
cake flour160 g
-
corn starch60 g
-
baking soda½ tsp
-
cocoa powder, unsweetened1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
milk at room temperature120 g
-
lemon juice1 tsp
-
egg whites2
-
unsalted butter room temperature60 g
-
sugar200 g
-
sunflower oil100 g
-
egg yolks2
-
vanilla extract2 tsp
-
red food colouring1 ½ tsp
-
vinegar¼ tsp
Honey Cream Cheese Frosting
-
cream cheese cold120 g
-
unsalted butter cold120 g
-
honey70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
6.75 g
Calories
1802 kJ /
431 kcal
Lipides
21.87 g
Fibre
0.65 g
Glucides
51.79 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SG60 Flavours
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12h 30min
Waffles
25min
Footy finals hot dogs
1h 40min
Souffle pancakes with berries
40min
Beef Rendang
1h 35min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min