Traditional Mooncake

Traditional Mooncake

5.0 1 évaluation
Prép. 1h
Total 2h 15min
24 piece

Ingrédients

Crust
  • peanut oil or any vegetable oil
    80 g
  • golden syrup lyle's
    180 g
  • alkaline water approx. 3 g (see tips)
    1 tsp
  • cake flour or top flour, sifted
    320 g
Filling
  • rice wine or rose wine
    2 dashes
    2 tbsp sesame oil
  • salted egg yolks
    24 pieces
  • red bean paste or lotus seed paste filling
    600 g
  • cake flour for dusting
    dash
  • egg yolk
    1 piece
  • water
    ½ tbsp

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 piece

Sodium 37.4 mg
Protides 5.6 g
Calories 936.1 kJ / 223.7 kcal
Lipides 7.1 g
Fibre 0.3 g
Graisses saturées 0.1 g
Glucides 34.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...