Appareils et accessoires
Garlic Clams Hotpot
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves5
-
sesame oil, untoasted20 g
-
ginger, fresh sliced5 g
-
fresh red chillies sliced10 g
-
water1200 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce50 g
-
Baby Chinese Cabbage peeled, cut in pieces150 g
-
clams500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1130.4 mg
Protides
19.5 g
Calories
755.6 kJ /
180.6 kcal
Lipides
6.4 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
8.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Miso Soup
40min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Sautéed Prawns
15min
Braised Rice Wine Fish
20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Mini Burger Sliders
1h 50min
Steamed Seafood Tower
40min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min