Appareils et accessoires
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Prép. 35min
Total 1h 30min
8 portie
Ingrédients
Bladerdeeg
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in bevroren blokjes van 1 cm gesneden450 g
-
meel en een beetje om vorm te geven450 gram
-
water koud200 g
-
zout3 g
Vulling
-
sjalotten gehalveerd3
-
teentje knoflook1
-
prei in stukken300 g
-
olijfolie20 g
-
zalmfilet, vers in stukken (3 cm)600 g
-
crème fraîche200 g
-
dille, vers gehakt1 el
-
citroensap
-
gerookte zalm in reepjes snijden200 g
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 snuifje
-
eierdooier1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1013.2 mg
Protides
30.2 g
Calories
3963.5 kJ /
947.3 kcal
Lipides
69.3 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
37.3 g
Glucides
52.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Tiramisu Smoothie
5min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Brusselse Wafels
1h