Mini Crab Cakes with Coriander Paste
TM6 TM5 TM31

Mini Crab Cakes with Coriander Paste

4.5 (14 évaluations )

Ingrédients

Crab Cakes

  • 120 g bread, torn in pieces (approx. 3 slices)
  • 80 g yellow pepper, cut in pieces (2 cm)
  • 10 g unsalted butter, diced
  • 40 g spring onions, cut in pieces (2 cm)
  • 1 medium egg
  • 40 g sour cream
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 tsp fresh thyme leaves
  • 300 g crab meat, white (excess liquid squeezed out)
  • ½ tsp fine sea salt

Coriander Paste

  • 15 g fresh coriander leaves
  • 15 g fresh mint leaves
  • 25 g coconut cream
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh green chilli, halved, deseeded
  • ½ avocado (approx. 60 g), cut in pieces
  • 1 Tbsp lemon juice
  • ½ tsp ground cumin
  • ¼ tsp sugar
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 Tbsp olive oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
246 kJ / 59 kcal
Protides
1.7 g
Glucides
0.6 g
Lipides
3.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives