Mexican Chicken Soup
TM5 TM6

Mexican Chicken Soup

4.3 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 4 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh oregano, leaves only
  • 4 sprigs fresh coriander
  • 1 long red chilli, deseeded if preferred
  • 1 onion (approx. 150 g), halved
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 Tbsp olive oil
  • 2 limes, halved
  • 350 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
  • 750 g water
  • 2 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
  • 250 g fresh sweetcorn kernels
  • 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 190 g tomatoes, finely diced
  • 2 spring onions, trimmed and sliced
  • 140 g red peppers, deseeded and diced
  • 240 g avocado, flesh only, sliced
  • 180 g cabbage, shredded
  • corn chips, to serve
  • sour cream, to serve
  • pickled jalapeño chillies, to serve
  • 1 sprig fresh coriander, leaves only

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2818 kJ / 671 kcal
Protides
22 g
Glucides
43 g
Lipides
43 g
Fibre
13 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives