Appareils et accessoires
Spinach, Lemon and Lentil Soup
Prép. 10min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
red lentils rinsed200 g
-
water cold1300 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)chicken stock cubes (for 0.5 l each)2
-
fresh baby spinach150 g
-
lemon juice only, to taste½ - 1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9.3 g
Calories
595 kJ /
141 kcal
Lipides
2.8 g
Glucides
18.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Middle Eastern
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Chickpea soup with spinach
40min
Garlic and White Bean Stew
50min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Coconut Creamed Kale
20min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Red Lentil Soup
40min