Appareils et accessoires
Chopped Vegetable Salad
Prép. 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
mixed vegetables and fruit (e.g. 2.5 oz celeriac, 5.5 oz beetroot, 13 oz carrots, 5 oz apple), cut into pieces as needed26 oz
-
oil1 oz
-
1 oz lemon juicevinegar1 oz
-
1 ½ tsp herb saltsalt1 ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
½ - 1 tsp honey, to tastesugar to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
608.5 mg
Protides
2.1 g
Calories
617.3 kJ /
147.5 kcal
Lipides
5.5 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
15.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis