Easy satay chicken

Easy satay chicken

4.5 10 évaluation
Prép. 15min
Total 40min
2 portions

Ingrédients

Satay sauce
  • piece fresh ginger peeled
    ½ cm
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli deseeded if preferred, to taste
    1
  • fennel powder
    ⅛ tsp
  • ground cumin
    ⅛ tsp
  • ground coriander
    ¼ tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • tamari
    3 tsp
  • tamarind paste
    1 tsp
  • oyster sauce
    2 tsp
  • dark brown sugar
    ¼ tbsp
  • coconut cream
    90 g
  • peanut butter (see Tip)
    20 g
Chicken, rice and vegetables
  • jasmine rice
    130 g
  • water
    1000 g
  • skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3-4 cm)
    250 g
  • carrot (small), cut into thin strips
    1
  • broccolini cut into thirds or cauliflower, cut into small florets (3 cm)
    100 g
  • red capsicum cut into thin strips
    ½
  • brown onion cut into thin wedges
    50 g
  • sugar snap peas trimmed and cut into halves
    25 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 995.3 mg
Protides 30.4 g
Calories 2675.7 kJ / 639.5 kcal
Lipides 25.3 g
Fibre 5.9 g
Graisses saturées 12.4 g
Glucides 75.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...