Gluten-free Carrot and Orange Cake
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Carrot and Orange Cake

4.8 (24 évaluations )

Ingrédients

Sponge cake

  • butter for greasing
  • 200 g almonds
  • 30 g buckwheat grains
  • 250 g carrots, in pieces
  • 3 medium eggs
  • 100 g honey
  • 100 g golden caster sugar
  • 1 pinch fine sea salt
  • ½ orange, thin peelings of skin only
  • 70 g maize flour
  • ½ tsp baking powder

Topping

  • 250 g double cream
  • 1 - 1 ½ Tbsp orange liqueur
  • 20 g runny honey
  • orange, extra zest for garnish

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1036 kJ / 247 kcal
Protides
6 g
Glucides
14 g
Lipides
18 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives