Bordelaise Sauce
TM6 TM5 TM31

Bordelaise Sauce

3.8 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 5 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks separated
  • 100 g unsalted butter, diced
  • 100 g onions, quartered
  • 50 g carrots, cut in pieces
  • 6 shallots, halved
  • 40 g plain flour
  • 400 g beef stock
  • 1 bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • 1 fresh bay leaf
  • 5 black peppercorns, crushed
  • 500 g red wine
  • 1 Tbsp beef jus
  • 1 Tbsp lemon juice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
775 kJ / 187 kcal
Protides
2 g
Glucides
7 g
Lipides
14 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives