Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
TM6

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

4.4 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in pieces
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g orange juice, freshly squeezed
  • 10 g water
  • 2 dashes Tabasco® sauce (optionnel)
  • 130 g unsalted butter, diced
  • 1 tsp smoked paprika
    ou paprika
  • 4 egg yolks, from medium eggs
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Infos nut.
par 1 Total recipe
Calories
6954 kJ / 1659 kcal
Protides
25 g
Glucides
6 g
Lipides
173 g
Graisses saturées
82 g
Fibre
4 g
Sodium
1616 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives