Appareils et accessoires
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
Prép. 15h
Total 15h 55min
12 portions
Ingrédients
Orange Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream400 g
-
egg yolks4
-
caster sugar150 g
-
vanilla bean paste2 Tbsp
-
oranges finely grated zest and juice3
-
sunflower oil for greasing
Chocolate Sponge
-
self-raising flour110 g
-
cocoa powder60 g
-
light brown sugar220 g
-
fine sea salt1 pinch
-
large egg1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
double cream100 g
-
sunflower oil50 g
-
water hot110 g
Finalisation
-
caster sugar270 g
-
egg whites (approx. 7 egg whites), room temperature250 g
-
cream of tartar⅛ tsp
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
196.3 mg
Protides
7.3 g
Calories
2074.6 kJ /
495.8 kcal
Lipides
22.7 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
69.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ruby Bhogal
6 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Posset
2h 40min
Grape and Cava Trifle
4h 30min
Quick Christmas Cake
Pas d’évaluation
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7h
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2h
Coffee Semifreddo
6h 30min
Piped Raspberry Mousse
1h
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Vanilla Custard
15min