Pork pies
TM6 TM5 TM31

Pork pies

4.0 (11 évaluations )

Ingrédients

Pastry

  • oil, for greasing
  • 250 g water
  • 150 g lard
  • 600 g plain flour
  • 1 tsp salt

Filling

  • 500 g water
  • 3 eggs
  • 80 g brown onion, cut into halves
  • 100 g rindless bacon rashers, cut into pieces
  • 20 g lard
  • 300 g pork mince
  • ½ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp freshly ground pepper
  • ½ tsp dried thyme
  • ½ tsp dried sage
  • 20 g fresh baby spinach leaves (approx. 12 leaves)
  • 70 g blue cheese, sliced (optionnel)
  • English mustard, to serve
  • cornichons, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1884.8 kJ / 448.8 kcal
Protides
16.8 g
Glucides
42.2 g
Lipides
23.3 g
Graisses saturées
8.9 g
Fibre
2.4 g
Sodium
703.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives