
Appareils et accessoires
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
Prép. 30min
Total 13h 30min
4 portions
Ingrédients
Spiced Labne
-
natural yoghurt500 g
-
dukkah100 g
Mint Vinaigrette
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh mint leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
sugar beet molasses1 tsp
-
lemon juice to taste30 - 40 g
-
extra virgin olive oil60 g
Salad
-
water500 g
-
butternut squash unpeeled, cut in wedges (1 cm)450 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
red onions cut in wedges (1 cm)100 g
-
pomegranate seeds only½
-
rocket leaves washed and patted dry200 g
-
pumpkin seeds (optionnel) to taste1 - 2 Tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
519 kcal /
2182 kJ
Protides
18 g
Lipides
36.7 g
Glucides
24.7 g
Fibre
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

2017 CALENDAR
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande