Appareils et accessoires
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
Prép. 55min
Total 1h 50min
8 portions
Ingrédients
Almond Biscotti
-
large eggs3
-
brown sugar80 g
-
whole milk50 g
-
plain flour100 g
-
250 g chestnut flouralmond flour250 g
-
baking powder1 tsp
-
almonds100 g
Poached Quince
-
water400 g
-
sweet Marsala wine250 g
-
caster sugar300 g
-
cardamom pods gently crushed6
-
lemon thin peelings of skin only½
-
orange thin peelings of skin only½
-
quince (approx. 4), peeled, cut in eights and cores removed800 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
14 g
Calories
2627 kJ /
627 kcal
Lipides
26 g
Fibre
12 g
Glucides
69 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
DESSERTS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Quince crumble
1h 25min
Porcini mushroom risotto
35min
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40min
Mushroom pâté
1h 15min
Asparagus Stem Soup
55min
Trout mousse
5min
Creamy pea soup
40min
Beetroot ketchup
1h 15min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min