![Broad bean bruschetta Broad bean bruschetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C00D11F2-C335-4956-B245-842EFF2ACC16/Derivates/F9A3C4A3-04EE-4971-A712-2E477BE2D046.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Protides
- 34.7 g
- Glucides
- 78.9 g
- Lipides
- 18.7 g
- Graisses saturées
- 7.8 g
- Fibre
- 15.5 g
- Sodium
- 1392.4 mg
Recettes alternatives
Chickpea ratatouille (gut health)
1小时
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
White bean purée and anchovy on crostini
45 分钟
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Jewelled quinoa salad
1hod. 35min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4小时 35 分钟
Lentil and mint salad
3h 55min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Spring greens with grapefruit
30min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min