Appareils et accessoires
Ras el hanout
Prép. 10min
Total 10min
80 g
Ingrédients
-
cumin seeds25 g
-
coriander seeds25 g
-
cinnamon quill1
-
star anise1
-
cardamom pod (green)2
-
ground black pepper½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
sweet paprika3 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
whole cloves5
Niveau
facile
Infos nut. par 80 g
Sodium
1003.7 mg
Protides
10.4 g
Calories
1066.7 kJ /
254.9 kcal
Lipides
13.1 g
Fibre
20.8 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mexican corn salad
25min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15min
Hommus
15min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Garam masala
10min
Chakalaka
35min
Coriander chilli chutney
5min