Appareils et accessoires
Rhubarb and ginger crème brûlée
Prép. 15min
Total 7h 30min
8 portions
Ingrédients
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
35.8 mg
Protides
3.8 g
Calories
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Lipides
31 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
18.4 g
Glucides
16.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer Harvest
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cranberry bacon stuffing
10min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Rhubarb crumble
45min
Hearty seafood chowder
45min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min