Appareils et accessoires
Gin and tonic sorbet with cucumber
Prép. 15min
Total 12h
6 portion
Ingrédients
Sorbet
-
sugar100 g
-
tonic water200 g
-
tonic water frozen into ice cubes200 g
-
cucumber peeled and cut into pieces (2 cm)325 g
-
lemon juice25 g
-
gin70 g
Lemon and mint tuile
-
blanched almonds50 g
-
unsalted butter30 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour50 g
-
egg whites2
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
83.1 mg
Protides
4.6 g
Calories
1045.7 kJ /
248.8 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
38.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Beat the heat
23 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lavender honey ice cream
12h 25min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Spiced apple liqueur
168h 10min
Pear mulled wine
30min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Pineapple rum cocktail
6h 45min
Chicken liver pâté
2h 20min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min
Frozen fruit sorbet
10min