Versions compatibles
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Beef Patties
-
2 ½
pieces sliced bread, dry, cut into pieces
ou 2 ½ dry bread rolls, cut into pieces - 3 ½ oz carrot, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz white onions, quartered
- 2 celery stalks (approx. 4-4.5 oz), cut into pieces
-
16
oz ground veal, broken in pieces
ou 16 oz ground beef, broken in pieces - 1 tbsp Dijon mustard
- 1 large egg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 oz Manchego cheese, cubed (approx. 0.5 oz each)
- oil, to grease Varoma tray and dish
White Wine and Almond Sauce
- 5 oz almonds
- 1 oz white onion
- 1 garlic clove
- 1 oz salted butter
- 1 oz all-purpose flour
- 17 oz dry white wine
- 1 oz brandy
- 7 oz water
- 1 beef stock cube
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2724 kJ / 651 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 45 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken Tetrazzini
40min
Coconut and Apple Crumble
45 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Beef Stroganoff
40min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stroganoff
40min
Greek Style Pork Stew
1h
Beef Stroganoff
1h
Orange Herb Chicken and Rice
50 Min
Ham and Onion Biscuit
30min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2 Std.
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 Min