Gluten free Mediterranean bread

Gluten free Mediterranean bread

4.9 27 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 35min
15 slices

Ingrédients

  • butter for greasing
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • basmati rice
    110 g
  • long grain brown rice
    110 g
  • millet
    120 g
  • flaxseeds (linseeds)
    1 tbsp
  • arrowroot flour
    140 g
  • salt
    2 tsp
  • guar gum (see Tips)
    2 tsp
  • raw sugar
    2 tsp
  • water
    400 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • grapeseed oil
    30 g
  • apple cider vinegar
    1 tsp
  • eggs
    2
  • pitted black olives (approx. 15), cut into halves
    50 g
  • pitted green olives (approx. 15), cut into halves
    50 g
  • sun-dried tomatoes cut into slices
    50 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 slice

Sodium 409.7 mg
Protides 3.9 g
Calories 82.7 kJ / 19.7 kcal
Lipides 5.5 g
Fibre 2.5 g
Graisses saturées 0.9 g
Glucides 25 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...