Carrot poppy seed muffins

Carrot poppy seed muffins

3.9 15 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 15min
12 portions

Ingrédients

Carrot muffins
  • raw almonds
    250 g
  • brown sugar
    50 g
  • orange zest only, no white pith
    1
  • carrots cut into pieces (approx. 3 carrots)
    300 g
  • eggs
    4
  • gluten free cornflour
    80 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    1 tsp
  • salt
    1 pinch
  • poppy seeds
    1 tbsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • ground nutmeg
    ½ tsp
  • vegetable oil
    40 g
  • sultanas
    20 g
  • desiccated coconut
    50 g
Topping
  • crème fraîche
    6 tbsp
  • carrot peeled into thin ribbons, for decorating
    1
  • pure maple syrup for drizzling

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 85.6 mg
Protides 7.4 g
Calories 1240.3 kJ / 295.3 kcal
Lipides 22.5 g
Fibre 4.2 g
Graisses saturées 6.4 g
Glucides 15 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...