Appareils et accessoires
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Prép. 10min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
small littleneck clams24 oz
-
water divided42 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh parsley, leaves only cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
fresh baby artichokes quartered, outer spikes removed3
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
14 g
Calories
1506 kJ /
360 kcal
Lipides
6 g
Fibre
4 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Pasta
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Stir-Fried Vegetables
15min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Steamed Shrimp
20min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Steamed Whole Fish
45min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Shrimp Cakes
30min
Clams marinières
30min
Yasai Yaki
25min
Shrimp Sauté
25min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min