Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes

Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes

4.4 8 évaluations
Prép. 10min
Total 50min
6 portions

Ingrédients

  • small littleneck clams
    24 oz
  • water divided
    42 oz
  • salt divided, plus extra to boil pasta
    2 tsp
  • fresh parsley, leaves only cleaned and dried (approx. 25 sprigs)
    ½ oz
  • fresh baby artichokes quartered, outer spikes removed
    3
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • fresh mushrooms sliced
    10 ½ oz
  • spaghetti
    10 ½ - 16 oz

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Protides 14 g
Calories 1506 kJ / 360 kcal
Lipides 6 g
Fibre 4 g
Glucides 61 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...