Appareils et accessoires
Stir-Fried Vegetables
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
pak choi or other green vegetables11 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
342.1 mg
Protides
1.4 g
Calories
196 kJ /
46.8 kcal
Lipides
3.7 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
2.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Stir Fried Whole Fish
20min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken porridge with century egg
30min
Stir-fried vegetables
10min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Sambal Petai Prawns
20min
Fried Beehoon
20min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Stir fried broccoli with carrot
15min