Appareils et accessoires
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
Prép. 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingrédients
-
onions cut in quarters350 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
raw squid rings1000 g
-
squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water3 portions
-
200 g white winebrandy200 g
-
water (optionnel)50 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
973 kJ /
234 kcal
Lipides
10 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Spain
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Curry chicken
1h
Hot and sour soup
20min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Curry Chicken
1h
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3h 30min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Curry Fish
35min