Appareils et accessoires
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
Prép. 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingrédients
-
onions cut in quarters350 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
raw squid rings1000 g
-
squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water3 portions
-
200 g white winebrandy200 g
-
water (optionnel)50 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
973 kJ /
234 kcal
Lipides
10 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Spain
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Curry Chicken
1h
Slow cooked Pears in Red Wine
Pas d’évaluation
Hot and Sour Pineapple Rice
1h 15min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Lemongrass Lychee Splash
3h 20min
Lemonade
5min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Curry Fish
35min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Tom Yum Goong
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min