
Appareils et accessoires
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
Prép. 15min
Total 4h 20min
16 pieces
Ingrédients
Sponge
-
sunflower oil plus extra for greasing150 g
-
pecan nuts50 g
-
pumpkin flesh cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking apples peeled, cored, quartered200 g
-
rolled oats150 g
-
raisins100 g
-
light brown sugar380 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
medium eggs5
-
plain flour200 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
sugar240 g
-
unsalted butter soft50 g
-
cream cheese (see tip)60 g
-
lemon juice10 g
Infos nut. par 1 piece
Calories
426 kcal /
1781 kJ
Protides
6 g
Lipides
18 g
Glucides
59 g
Fibre
2.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Pumpkin
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande