Tandoori chicken
TM6 TM5 TM31

Tandoori chicken

4.6 (60 évaluations )

Ingrédients

Tandoori chicken

  • 2 tsp cumin seeds
  • 2 tsp ground coriander
  • 4 cardamom pods, seeds only
  • 1 tsp sea salt flakes
  • 6 black peppercorns
  • 4 cm piece fresh ginger (approx. 30 g), peeled and cut into slices (1 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 2 long red chillies, cut into halves and deseeded
  • 1 tsp mustard of choice
  • 1 tsp chilli powder
  • 1 tsp ground turmeric
  • ½ tsp ground cinnamon
  • 50 g tomato paste (reduced salt)
  • 160 g Greek yoghurt
  • 50 g lemon juice
  • 40 g vegetable oil
  • 8 - 12 chicken drumsticks

Mint dressing

  • 200 g Greek yoghurt
  • 60 g fresh mint leaves (1-2 bunches)
  • 50 g brown onion
  • 100 g fresh tomatoes, cut into halves
  • 1 tsp sea salt flakes

Assembly

  • 60 g slivered almonds
  • 5 sprigs fresh coriander, leaves only

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1889.9 kJ / 449.9 kcal
Protides
36 g
Glucides
7.9 g
Lipides
29.9 g
Graisses saturées
8.1 g
Fibre
3.6 g
Sodium
716.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives