Appareils et accessoires
Dill and feta flatbread
Prép. 20min
Total 1h 20min
8 pieces
Ingrédients
-
fresh dill20 g
-
dried instant yeast (8 g)2 tsp
-
water150 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
bread flour plus extra for dusting350 g
-
feta cheese cut into pieces200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
9 g
Calories
1491 kJ /
356 kcal
Lipides
20 g
Fibre
1.9 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Easter Cream Pastries
1h 15min
Non-alcoholic Christmas punch
10min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Mini Oregano Focaccias
3h 40min
Australian Oat Damper
55min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10h 45min
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6h 20min