Versions compatibles
Herb-salted chicken and chickpea casserole
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Crumb
- 40 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sourdough bread, day old
- 60 g hazelnuts, without skin, roasted
Herb salt
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 tsp flaked salt
- 1 garlic clove
Casserole
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil, plus 1 tbsp extra for frying
- 120 g bacon, cut into pieces (1 cm)
- 2 dried bay leaves
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into strips
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g sherry vinegar
- 6 chicken thigh fillets
- 400 g canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
- 150 g fresh green beans, trimmed
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1810.5 kJ / 431 kcal
- Protides
- 38 g
- Glucides
- 15.3 g
- Lipides
- 22.8 g
- Graisses saturées
- 5.6 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 1766.5 mg
Recettes alternatives
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Red beans and rice with turkey meatballs
1u.
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Pork meatballs with couscous
50min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Vindaloo pork
5h 10min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Mexican chicken stew
40min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min