Appareils et accessoires
Classic Swiss Fondue
Prép. 5min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
39 g
Calories
2615 kJ /
625 kcal
Lipides
41 g
Fibre
0 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cheese Please!
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Béarnaise sauce
15min
Gazpacho
1h 15min
Béchamel Sauce
15min
Lemon Rosemary Infused Oil
45min
Classic Zabaglione
15min
Chocolate Fondue
15min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Tomato Bread Pudding
30min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Béarnaise Sauce
15min
Chocolate Mousse
3h 20min
Eggcellent Caesar Dressing
10min