Versions compatibles
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Beef Wellington
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 4 ½ oz boiling water
- 1 tbsp vegetable oil, to fry
- 17 ½ - 24 oz beef tenderloin
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 10 ½ oz fresh button mushrooms, quartered
- 2 shallots, halved
- 2 oz unsalted butter, diced
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz Madeira wine, dry or sweet
- 1 tsp ground black pepper
- 13 oz puff pastry (see Tip)
Assembly
- 1 large egg, whisked
Carrots, Mashed Potatoes and Gravy
- 17 ½ oz water
- 21 oz carrots, thinly sliced
- 12 oz whole milk
- 35 oz potatoes, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 ½ oz Madeira wine, dry or sweet
- ground black pepper, to taste
- 1 oz unsalted butter, diced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 5694.6 kJ / 1361 kcal
- Protides
- 52.2 g
- Glucides
- 119.5 g
- Lipides
- 72.8 g
- Graisses saturées
- 27.2 g
- Fibre
- 13.4 g
- Sodium
- 1541.5 mg
Recettes alternatives
Brioche Buns
2h
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Mai Tai
Pas d’évaluation
Allergen Free Melted Chocolate
10 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Steak au Poivre
20 Min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Curry Seafood Chowder
1 Std.
Habanero Salsa
10 Min
Creamy Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min