Mango, coconut and lychee icy poles

Mango, coconut and lychee icy poles

4.3 6 évaluations
Prép. 30min
Total 7h 45min
8 portions

Ingrédients

Macadamia crumble
  • plain flour
    30 g
  • unsalted butter
    20 g
  • brown sugar
    2 tbsp
  • raw macadamia nuts
    20 g
Coconut ice cream
  • coconut cream
    200 g
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • lychee juice (drained from 560 g can lychees in syrup)
    150 g
Mango and lychee sorbet
  • mangoes (approx. 2 mangoes) flesh only, cut into pieces
    400 g
  • canned lychees drained
    100 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portions

Sodium 7.4 mg
Protides 1.9 g
Calories 753.1 kJ / 179.3 kcal
Lipides 11 g
Fibre 1.5 g
Graisses saturées 7.7 g
Glucides 18 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...