Appareils et accessoires
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Prép. 30min
Total 1h 55min
20 pieces
Ingrédients
Éclairs
-
unsalted butter diced80 g
-
water cold250 g
-
fine sea salt2 pinches
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Creamy Cod Roe
-
codfish roe smoked, membrane removed, cut in pieces and soaked in cold water for 2-3 hours125 g
-
lemon juice25 g
-
garlic clove1
-
rapeseed oil75 g
-
water hot1 Tbsp
-
peanut oil75 g
Horseradish Cream
-
fresh horseradish peeled, cut in pieces25 g
-
boiling water2 Tbsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
double cream200 g
Serving
-
caviar or avrugar55 g
-
mustard cress for garnishing
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Protides
2.8 g
Calories
772 kJ /
185 kcal
Lipides
16.9 g
Glucides
5.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Like a Chef
7 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10min
Roasted Banana Affogato
10h 55min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Tzatziki
20min
Crème Pâtissière
15min
Crème Pâtissière
15min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Pissaladière
1h 30min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Sheer Berenj (Rice Pudding)
1h
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min