Appareils et accessoires
Turkey roulades with minted pea mash
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
lemon preferably organic, zest and juice½
-
fine salt plus extra to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
sun-dried tomatoes in oil, well drained4 - 6
-
garlic clove (optionnel)¼
-
turkey breast fillet, skinless (4 slices)400 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1000 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
fresh green peas shelled400 g
-
fresh mint leaves washed and dried4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
29.6 g
Calories
1268 kJ /
303 kcal
Lipides
14.8 g
Glucides
13.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Poultry
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Salt cod gratin
50 min
Garlic soup
40 min
Sautéed turkey strips
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 h 35 min
Sicilian Caponata
30 min
Pumpkin Quiche
2 h 5 min
Avocado dressing
10 min