Appareils et accessoires
Turkey roulades with minted pea mash
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
lemon preferably organic, zest and juice½
-
fine salt plus extra to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
sun-dried tomatoes in oil, well drained4 - 6
-
garlic clove (optionnel)¼
-
turkey breast fillet, skinless (4 slices)400 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1000 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
fresh green peas shelled400 g
-
fresh mint leaves washed and dried4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
29.6 g
Calories
1268 kJ /
303 kcal
Lipides
14.8 g
Glucides
13.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Poultry
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Apple with Strawberry Dressing
Pas d’évaluation
Meat and Vegetables with Rice
15min
Sweet Potato, Cauliflower and Cumin Purée
30min
Broccoli, Pea, Courgette and Coriander Purée
25min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20min
Courgette Purée - from 6 months
15min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Pas d’évaluation
Spicy Cornbread Gratin
Pas d’évaluation
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min