Appareils et accessoires
Polenta, mandarin and almond cake
Prép. 10min
Total 2h 35min
12 portions
Ingrédients
-
320 g oranges, small, unpeeledmandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almond220 g
-
caster sugar220 g
-
unsalted butter softened250 g
-
eggs3
-
cornmeal, coarse170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.4 g
Calories
1865 kJ /
444 kcal
Lipides
32.3 g
Fibre
2.7 g
Glucides
31.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten-free Baking
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
DIY fruit dippers
35min
Caramel Brownies
1h 20min
Frozen Coconut Lime Cake
8h 25min
Plum slice
1h 30min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Chicken pastilla
1h 10min
Pasta "alla Norma"
50min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1h
Chocolate cake
45min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min